dinsdag 30 maart 2010

De eerste PinUp Club Pyjamaparty met Vlaamse Denise als gastvrouw en Barbarella met "We cheer you up in the Pin Up Club"


De eerste PinUp Club Pyjama party met Vlaamse Denise als gastvrouw en de meidengroep Barbarella die de leader "We cheer you up in the Pin Up Club" zongen.

In september 1988 begon Veronica met het 2e seizoen van het erotische magazine op de Nederlandes TV The PinUp Club met een pyamaparty.

De aftrap werd gedaan door Meneer Pastoor, die er persoonlijk door de bisschop op uit gestuurd was om er op toe te zien dat de Pyjama party zedig verliep.

Uit België kwam een pakketje voor presentator Wil Luikinga met daarin de Vlaamse surprise Denise!

Wil Luikinga hield verder een diepte interview met de Italiaanse zangeres Sabrina over haar Boys, haar borsten dus.

Ook was er een demonstratie bodypainten, de modellen voelde zich zo niet zo naakt meer.

Denise wilde zelf niet gebodypaint worden, omdat ze niet wist hoe ze de verf weer van haar lichaam moest krijgen.

Ook trad Tatjana Simic op met het nummer Chica Cubana. Tatjana stond nog pas aan het begin van haar (zang) carrière, en was nog niet bekend van haar naakt fotoshoots voor Playboy.

Pas later werd ze ook bekend om haar sensuele fotoreportages in Playboy, 12 keer (!)stond Tatjana Simic naakt in Nederland op de cover van Playboy en 4 keer in Duitsland.

Nog later poseerde ze voor haar eigen naaktkalenders waarin zij vanaf 1994 tot aan 2003 stond. In 2009 poseerde Tatjana Simic bloot voor de FHM op 45 jarige leeftijd.

Tatjana Simić werd bekend als actrice door haar rol als de rondborstige dochter Kees, net als mijn broer, in de filmcyclus Flodder met de zin ' buurman, wat doet u nu', Flodder in Amerika en Flodder 3 alsmede in de televisieserie Flodder.

Tatjana Simic nam in de PinUp Club Pyjama party figuurlijk de fakkel over van Vanessa(Connie Breukhoven) als nationale sexbom.

Veel van bekende onderwerpen die bij de meeste mensen zijn blijven hangen kwamen in deze 2e serie van the PinUp Club voor het eerst aanbod.

De Belgische blonde sexbom en gastvrouw Denise en Barbarella met de klassieker "We cheer you up, join the PinUp Club"

Op het pyjamafeestje traden de sexy meiden van Barbarella voor eerst in de PinUp Club op met de leader "We cheer you up join the Pin Up Club"

Meidengroep Barbarella scoorde zo een grote hit met de tune van het ondeugende erotische Veronica-programma Pin-Up Club.

Het trio bestond uit 3 zangeressen Angela Vermeer (ex-Paolo Passionato & The Pennies From Heaven, ex-Blizz), Leslie Doornik (ex-Toy Toy) en Ingrid Brans (ex-The Loving Angels).

De hit van Barbarella 'We Cheer You Up (join The Pin-up Club)' kwam uit op het label Corduroy, CS 705 op 04-02-1989, stond 11 weken in de Veronica Top 40 en behaalde als hoogste Hitnotering de 4e plaats.

De B-kant was het nummer In The Pin-up Club ook gezongen door Barbarella.

In tegenstelling tot wat in de herinnering van veel mensen is blijven hangen, was Wendy van Wanten niet present op de Pyjama party.

De gastvrouw was blonde Vlaamse schone Denise, die ook gedurende het hele 2e seizoen van de PinUp Club gastvrouw zou blijven.

Tijdens de pyjamaparty in de discotheek hield Denise nog keurig haar kleren aan, maar in de overige uitzendingen waren haar borsten veelvuldig te zien.

Ondanks dat Denise in de PinUp Club vaker naakt ging dan haar opvolgster Wendy van Wanten, is bij de meeste mensen in de herinnering toch vooral de brievenrubriek van Wendy van Wanten blijven hangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten