maandag 9 maart 2020

Voor de mensen die de nacht nog niet kennen: De nacht van de erotiek is een erotisch getinte dansavond voor jong en oud.

Onze bedoeling is eens een leuke avond te organiseren waar alle leeftijdscategorieën ieder jaar weer opnieuw naar uitkijken. Denise die je kent van de erotische screenshots in de Gaston en Leo show en ook van de Pin-up club op de Nederlandse televisie is een icoon in de erotische wereld! Ze is een klassevrouw die nog steeds zeer geliefd is door jong en oud en is niet toevallig uw gastvrouw op de nacht van de erotiek. Wat u kan verwachten is een nacht vol amusement, met leuke acts, mooie attenties, en een verwenavond om naar uit te kijken. Op elke editie krijgt iedere bezoeker (om alvast in de sfeer te komen) een gratis sex on the beach cocktail. Verder word er je doorlopend verwend met het lekkerste fruit in de zwoelste slagroom om je vingers en ..... van af te likken,fingerfoods en candy, die hoe later op de avond hoe zwoeler worden aangeboden.

Ook heb je acts van zowel mannelijke als vrouwelijke artiesten die je in de juiste stemming brengen en waarmee je na afloop in de meest kinky vormen op de foto kunt! Vuurspuwacts, slangenacts (waarmee je nadien ook op de foto kan) en de meeste populaire muziek die je in de juiste sfeer brengt.

Eens te meer word gezegd dat er voor de “oudere” generaties niets van speciale avonden meer worden georganiseerd en daarop is dit het antwoord!

Wie het nog niet deed moet de nacht zeker eens proberen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten